Als je voor het eerst bij me komt onderzoeken en verkennen we samen waar het bij jou over gaat, wat is je vraag, waar wil je naartoe en wat beweegt je om juist nu bij me te komen. Zo bepalen we het vertrekpunt en tegelijkertijd maken we kennis, kijken of het klikt en of mijn werkwijze bij je past.

Vervolgens gaan we samen onderweg. Ik werk met iedereen verschillend, iedere keer weer heel precies afgestemd op jou als uniek persoon met je eigen geschiedenis. Je bent welkom met alles wat er is.  Om op diepere lagen of andere manieren te kijken maak ik gebruik van systemisch werken, creatieve middelen, tekst en muziek of licht lichaamswerk. Ook geef ik je voorlichting en uitleg zodat je meer zicht krijgt op je eigen rouwproces.

Rouwbegeleiding kan van alles in je losmaken en het is soms hard werken. Je maakt een slingerbeweging tussen dat wat achter je ligt en het hier en nu. Je eigen persoonlijke veerkracht zorgt voor je tijdens dit bewegen. Als rouwbegeleider ben ik je tijdelijke gids en beweeg mee in jouw tempo. Op het moment dat je je rouw hebt verweven in je leven en je daarmee de toekomst kunt instappen nemen we afscheid van elkaar.